Registreer nu voor een gratis bezoek!

Bezoeken

Ben je een student en wil je meer ontdekken over wat InfraExperience voor jou in petto heeft? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven.

Infra is tegenwoordig niet meer dat traditionele vak dat je misschien van oudsher kent. Het is gaaf werk waarmee jij jouw steentje bijdraagt aan de manier waarop mensen in de toekomst met elkaar in contact komen. Zowel fysiek als digitaal. Het gaat over mogelijkheden. Over de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ontwikkeling duurzame windmolenparken
  • Engineering veilige infrastructuur zelfrijdend vervoer
  • Programmering robots t.b.v. prefab-producties
  • Digitale infra 5G oplossingen

 

De infrasector evolueert en voor deze evolutie, deze revolutie, hebben we nieuwe vaardigheden nodig. Nieuwe technieken en talenten. Talenten zoals jij! Want samen met jou creëren we niet alleen de toekomst, we zíjn die toekomst!

Welke toevoegde waarde kun jij leveren? Aan welke nieuwe skills is er behoefte? Welke aansprekende projecten komen er in de toekomst? Welke opgaven staat de sector te wachten? Wat kan ik vanuit mijn opleiding betekenen in de infra? Tijdens InfraExperience kom je hierachter middels een beleving in de vorm van bijvoorbeeld een game, virtual reality, speeddaten met werknemers en inhoudelijke opdrachten uit het werkveld.

Dus, ben jij die young professional (HBO- / WO-student of starter) en wil jij onderdeel zijn van deze dynamische community met een even creatieve als innovatieve cultuur die continu in beweging is? Kom dan naar InfraExperience! Registreer nu je gratis bezoek. 

Registreer nu

 

Partners over de infrasector & InfraExperience

"De Hogeschool Rotterdam is Talent Partner van InfraExperience omdat wij het belangrijk vinden dat onze studenten de diversiteit aan infra bedrijven ontdekken en zelf zien hoe innovatief de sector is."

Aart Westerduin
Opleidingsmanager Civiele Techniek Hogeschool Rotterdam

"Hoe de hele GWW-sector duurzamer én innovatiever moet werken wordt bepaald door de jongste generatie bouwers. Daar is InfraExperience het ontmoetingsplatform voor."

Andrea Vollebregt
Directeur Nederlandse Vereniging van Waterbouwers

"De komende decennia staan we voor een aantal grote uitdagingen. Als jonge ingenieurs ontwerpen we de toekomst en we maken deze mogelijk!"

Erik Winde
Adviseur Waterbouw bij Sweco

"Tijdens InfraExperience gaan we jongeren overtuigen dat de infrasector een interessante en uitdagende sector is om in te werken!"

Esther Berends
Financial trainee bij Havenbedrijf Rotterdam

"De infrasector is voor mij: een vliegende start waar jij altijd op kunt bouwen, bouwen aan jouw toekomst!"

Eurvel Winters
Adviseur Aanbesteden Contracteren Van der Bouw

"Samen met overheden, ingenieursbureaus, aannemers en leveranciers creatieve en duurzame oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken in de bebouwde omgeving. Dat is wat ik tof vind aan de sector."

Jesse van der Mieden
Adviseur bij Flux Partners

"Europa gaat het eerste klimaatneutrale continent worden. De transitie en beweging in de Infra-sector is daarbij van groot belang."

Jip Colenbrander
Adviseur Duurzaam Ingenieursbureau Gemeente Rotterdam / Young Professional bij Jelmer

"De infrawereld verandert en de nieuwe generatie kan veel voor de wereld van morgen betekenen!"

Jonathan Conep
Manager Technificent

"InfraExperience biedt deze talenten de kans om op een interactieve manier kennis te maken met de praktijk en te ervaren waarom het belangrijk is om via opleidingen kennis hierover op te doen. "

Leentje Volker
Hoogleraar Universiteit Twente

"De temperatuur stijgt, het ijs smelt, de zeespiegel stijgt en de piekafvoeren van rivieren nemen toe. Het wordt dus een hele opgave om Nederland hier tegen te beschermen."

Leo van Gelder
Associate professor Rotterdam University of Applied Science

"Door digitalisering, innovatie en de aandacht voor duurzaamheid is de Infrasector voortdurend in beweging."

Marjolein van Houdt
Coördinator Stagebureau & Campus Events bij BAM Infra Nederland bv

"Om Nederland bereikbaar te houden heeft de infrasector een kennis- en technologie-impuls nodig. We hebben afgestudeerden en startende young professionals hard nodig!"

Maxime Verhagen
Voorzitter Bouwend Nederland

Bouwen aan Nederland vraagt nieuwe inzichten, nieuwe oplossingen en nieuw talent. Daarom investeren we graag in jouw talent! 

Michèle Blom
Directeur-generaal Rijkswaterstaat

"Wij zijn altijd op zoek naar een zo divers mogelijke mix aan talenten en karakters die in een creatief spanningsveld tot duurzame resultaten komen. InfraExperience biedt de uitgelezen mogelijkheid om met studenten in gesprek te komen."

Michelle Hartman
Corporate Recruiter ENGIE

"Wij zijn ontzettend blij met het initiatief InfraExperience, omdat wij zo de kans krijgen de toekomstige generatie de branche te laten ontdekken."

Philip van Nieuwenhuizen
Voorzitter MKB Infra

"Binnen de infrasector kan je direct invloed hebben om de klimaatdoelen te halen!"

Rick Markestein
Design Engineer Tetrahedron

"Jij kunt meehelpen om Nederland veilig, bereikbaar en leefbaar te houden!"

Stefan Jammers
Technisch adviseur bij Rijkswaterstaat

"Wij leven in een wereld waar alles en iedereen afhankelijk is van infrastructuur."

Stefan Kornaat
Extern-coördinator bij S.V. Construct

"Ik kan echt een verschil maken door het oude denken en de schat aan kennis en ervaring te verbinden met enthousiasme, nieuwe ideeën en nieuw elan. "

Zoscha Droog
Trainee Asset Management bij Havenbedrijf Rotterdam