Next level career event InfraExperience gaat online door!

22 Oktober 2020
Next level career event InfraExperience gaat online door!

Next level career event InfraExperience gaat online door!

Next level career event InfraExperience past zich aan de huidige ontwikkelingen aan en gaat online door. Na intensief contact met partners, exposanten en andere stakeholders is besloten om het event volledig digitaal plaats te laten vinden. Kennismaken met de infrasector, gesprekken met diverse organisaties en inspiratie opdoen blijven centraal staan op 12 november 2020.

Het InfraExperience online platform laat studenten en young professionals kennismaken met de dynamische infrasector. De online bezoekers kunnen netwerken via de matchmakingtool, online afspraken inplannen met verschillende organisaties en deelnemen aan het uitgebreide digitale programma. Het platform wordt geheel in InfraExperience stijl ontwikkeld in samenwerking met een professionele technologiepartner.

Het eerder gecommuniceerde kennisprogramma met kennissessies, masterclasses en keynotes wordt volledig digitaal beschikbaar gesteld. Een groot deel van het programma wordt live uitgezonden vanaf Studio Ahoy in Rotterdam Ahoy. Ook zijn er digitale ronde tafels en is de Rijkswaterstaat Escape Game online te spelen. 

"Met dit platform bieden wij studenten en de markt de kans elkaar alsnog te ontmoeten, te inspireren en met elkaar in gesprek te gaan. Wij willen jonge talenten online de dynamische wereld van infra laten zien door middel van bedrijfspresentaties, matchmaking, gesprekken met medewerkers, online kennissessies en games. We zijn ervan overtuigd dat wij ook online een inspirerend event neer kunnen zetten!”, zegt Exhibition Manager Kim Vrolijk.

Terug naar overzicht