Over InfraExperience

Road to 2020

InfraExperience is een nieuwe productie van Rotterdam Ahoy en wordt gelanceerd door InfraTech, het nationale platform voor de hele infrasector. Met InfraTech werpt Rotterdam Ahoy zich al jarenlang op als faciliterend partner van de Nederlandse infrasector waarbij zij de branche helpt met grote en impactvolle uitdagingen.

InfraExperience komt voort uit het toenemende aantal studenten dat tijdens de vakbeurs aanwezig is en daarnaast de behoeften van partners en exposanten van InfraTech om voor de toekomst van de sector meer instroom te genereren. HBO/WO studenten, starters en young professionals kunnen ervaren hoe het is om te werken binnen de infrasector en welke ontwikkelingen er spelen. 

About InfraExperience

Infra is tegenwoordig niet meer dat traditionele vak dat je misschien van oudsher kent. Het is gaaf werk waarmee jij jouw steentje bijdraagt aan de manier waarop mensen in de toekomst met elkaar in contact komen. Zowel fysiek als digitaal. Het gaat over mogelijkheden. Over de toekomst.

De infrasector evolueert en voor deze evolutie hebben we nieuwe vaardigheden nodig. Nieuwe technieken en talenten. Talenten zoals jij! 

Tijdens InfraExperience ontdek jij waarom werken in de infrasector misschien wel iets voor jou is, middels een beleving in de vorm van bijvoorbeeld een game, virtual reality, speeddaten met werkgevers en inhoudelijke opdrachten uit het werkveld.

Dus, ben jij die young professional (HBO- / WO-student of starter) en wil jij onderdeel zijn van deze dynamische community met een even creatieve als innovatieve cultuur die continu in beweging is? Kom dan naar InfraExperience!